Corporate Recruitment

ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE

Beïnvloed uw werkgeversimago op een positieve manier

WERK AAN UW MERK

Een populaire marketing term die zeker ook voor recruiters geldt. U wilt als werkgever een positieve en professionele indruk achterlaten op de arbeidsmarkt en kandidaten willen online een helder beeld kunnen krijgen van hoe het is om bij uw organisatie te werken.  

MULTI-POSTING

Een vacature invoeren en publiceren op het carrière portal doet u direct vanuit Microsoft Outlook. U zet de vacature met één muisklik op het internet online. Indien gewenst kunt u de vacature ook automatisch publiceren op diverse vacaturebanken zoals Jobbird of Monsterboard. 

SOCIAL MEDIA

U hoeft de vacature niet te knippen en te plakken of zelf op een sociaal medium te plaatsen. Door de slimme publicatie service van Crmatch verschijnt de vacature ook automatisch op het LinkedIn, Twitter en Facebook account van uw organisatie. 

ONLINE ZICHTBAARHEID

Uw wilt uw vacature niet alleen online plaatsen, uw wilt de vacature bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Door slim gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie en hashtags, heeft uw vacature een enorm digitaal bereik en zal bij de juiste doelgroep onder de aandacht komen.Deel deze pagina

Vertel uw vrienden, collega's en professionele netwerk over deze pagina