De dynamiek van asp.net

DEVELOPMENT

GECERTIFICEERDE ONTWIKKELAARS WERKEN CONTINUE AAN UW OPLOSSING

ONDERSTEUNING

Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is dat uw bedrijfssoftware uw bedrijfsprocessen ondersteunt. Onze specialisten zijn dan ook getraind in de standaardoplossing van Microsoft Dynamics CRM, aangevuld met de branchespecifieke oplossingen van Crmatch en kunnen deze aanpassen naar uw wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een koppeling / integratie met uw HRM of ERP systeem, dan kunnen wij die realiseren.

FUNCTIONEEL ONTWERP

Indien op basis van de salesinventarisatie blijkt dat de standaard oplossing aangepast moet worden naar uw specifieke wensen, zullen de developers uw bedrijfsbehoeften vertalen naar een klantspecieke oplossing. Deze oplossing kan bestaan uit een geheel nieuwe functionaliteit, wijzigingen op de standaardfunctionaliteit maar ook integraties met andere pakketten. De oplossing wordt altijd vooraf gedefinieerd middels een functioneel ontwerp.

AGILE ONTWIKKELMETHODIEK

Met deze software ontwikkelmethodiek streven we ernaar risico's te verminderen door software te ontwikkelen in korte overzichtelijke perioden (timeboxes), die "iteraties" genoemd worden. Elke iteratie is als het ware een miniatuurproject op zichzelf, en omvat alle noodzakelijke taken: planning, analyse, ontwerp, testen en documentatie. Met iedere sprint komen we steeds dichterbij het resultaat en heeft u continue inzicht in de voortgang en het eindresultaat.Deel deze pagina

Vertel uw vrienden, collega's en professionele netwerk over deze pagina