Didactische trainingen zorgen voor een razendsnelle start

TRAINING

Good better best, never let it rest, until your good is your better and your better is your best

PRODUCTTRAININGEN

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om medewerkers voor diverse trainingen op te geven. In deze workshops van een dag of dagdeel worden deelnemers voor de diverse onderdelen van Microsoft Dynamics CRM en de Crmatch oplossingen, getraind. Deelnemers aan deze trainingen leren de mogelijkheden van Microsoft Dynamics CRM beter kennen en vergroten hierdoor de dagelijkse toepasbaarheid ervan.

PRAATJE, PLAATJE, DAADJE

Tijdens de trainingen wordt naast theorie veel aandacht besteed aan de praktijk, door middel van diverse opgaven. Met goed cursusmateriaal, de praktijkgerichte opdrachten en een gedreven trainer worden de trainingen als zeer effectief ervaren.  De trainingen vinden plaats in de speciaal daarvoor ingerichte trainingsruimte van Crmatch of op verzoek, op uw locatie.

VAKTRAININGEN

Naast de producttrainingen is het ook mogelijk om vaktrainingen te volgen. Wil u bijvoorbeeld meer leren over het schrijven van wervende recruitmentadvertenties, zoekmachineoptimalisatie of het online vinden van kandidaten dan kunt u zich voor deze workshops bij ons opgeven. De professionele trainers hebben praktijkervaring in uw vakgebied en kunnen de materie daardoor uitstekend overbrengen.Deel deze pagina

Vertel uw vrienden, collega's en professionele netwerk over deze pagina