Over crmatch de organisatie

OVER CRMATCH

Recruitment oplossingen in microsoft outlook

NIEUWE INZICHTEN

CRMatch is opgericht in 2011 en is een relatief nieuwe speler in de dichtbevolkte automatiseringsbranche voor recruitment en (flexibele) personeelsstroomprocessen. Wat doet CRMatch anders? Heel eenvoudig. Door een mix van HR en ICT kennis en uitgebreide ervaring in deze branche weten wij als geen ander dat arbeidsbemiddeling om communicatie en matchmaking gaat. Het uitstekend kennen, volgen en doorgronden van zowel klanten als kandidaten is geborgd in de oplossing door gebruik te maken van beste standaardtoepassingen die flexibel in te richten zijn op ieder uniek (bedrijfs)proces. Microsoft Dynamics CRM wordt ingezet als basisplatform en daardoor ontstaan integratie en implementatievoordelen. Klanten van CRMatch zijn oa. werkzaam in Werving en Selectie, Executive Search, Management development, detachering, corporate recruitment en succession planning.

WAAROM CRMATCH

De beste ervaring begint bij uw medewerkers. Door uw mensen de juiste hulpmiddelen te bieden waarmee ze hun productiviteit verbeteren en hun invloed vergroten, kunnen zij uw organisatie helpen uw doelstellingen te behalen en een maximaal rendement te genereren. Van het publiceren van vacatures tot het matchen van cv's biedt crmatch een software oplossing. U hoeft hiervoor geen losse systemen op te starten of repeterende werkzaamheden meer uit te voeren. Alles is persoonlijk en binnen handbereik. Ontdek hoe crmatch uw organisatie kan helpen groeien. 

BASISPLATFORM (MICROSOFT DYNAMICS CRM)

De stabiele en robuuste basis van Microsoft Dynamics CRM (online of lokaal) is de basis van onze oplossing. CRMatch stelt u in staat om de kosten te minimaliseren door gebruik te maken van bestaande Microsoft technologie-investeringen, zakelijk inzicht te bieden via vertrouwde productiviteitstools en analyses. Door de innovaties van zowel Microsoft als CRMatch ontstaan voordelen die klanten ervaren als lopen op de loopband bij Schiphol. Deel deze pagina

Vertel uw vrienden, collega's en professionele netwerk over deze pagina