Klantreferenties

REFERENTIES

Klanten van CRMatch. Op verzoek zijn referenties beschikbaar. 

MINISTERIE BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES (ABD)
Bureau Algemene Bestuursdienst is de centrale management-developmentorganisatie voor de Rijksoverheid. Bureau ABD is verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces en voor de opleiding en ontwikkeling van de managers in de schalen 17 en hoger en voor directeuren met integrale management-verantwoordelijkheid in de schalen 15 en 16. Het bureau koos na een lange zoektocht voor de flexibele en schaalbare oplossing van CRMatch geinstalleerd bij het SSC-IT Haaglanden. CRMatch wordt ingezet als Rijks-breede Management Development oplossing voor het werven, selecteren en ontwikkelen van topmanagers binnen de rijksoverheid. Lees het complete verhaal op de site van Microsoft https://enterprise.microsoft.com/nl-nl/industries/microsoft-dynamics-crm-ondersteunt-management-development-op-topniveau/

Algemene bestuursdienst

Scotch & Soda

Scotch & Soda maakt kleding dat past bij elk individu. Het is de missie om mensen van hun kleding te laten houden en te genieten van het dragen ervan. Scotch & Soda's producten zijn rijk aan detail, hoge kwaliteit en betaalbaar. Het grote succes van dit kledingmerk heeft geresulteerd in het openen van vele nieuwe winkels. Zowel nationaal als internationaal. Het populaire merk krijgt maandelijks honderden sollicitanten welke op een uniforme wijze door het werving & selectieproces lopen. Om de aanwas van sollicitaten en de werving van nieuwe medewerkers te faciliteren heeft Scotch & Soda gekozen voor de recruitment oplossing van CRMatch. Hiermee kan de HR afdeling eenvoudig de grote aantallen (1500+ pm) sollicitaties verwerken en zicht houden op de lopende procedures.

 

Scotch & Soda kiest Crmatch

IBN MATCHT MET CRMATCH
(Integrale Bedrijven Noordoost-Brabant) biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen door het optimaal benutten van talenten, met renderend werk waar iedereen trots op is. Ruim 3.800 gemotiveerde medewerkers hebben een passende baan bij of via IBN. IBN heeft hiervoor een aantal bedrijven: IBN ArbeidsintegratieIBN FacilitairIBN Productie en IBN Kwekerijen. Deze bedrijven zijn marktgerichte bedrijven met een bijzondere opdracht: zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar betaalde arbeid brengen. IBN kenmerkt zich door een ondernemend karakter en grote medewerkerbetrokkenheid in alle lagen. Werken is meer dan geld verdienen alleen. Creativiteit, vriendelijkheid en een gezonde dosis lef geven kleur aan de organisatie.


LAUDAME FINANCIALS KIEST VOOR CRMATCH

De financieel detacheerder Laudame Financials heeft onlangs de keuze gemaakt voor CRMatch. Laudame Financials staat voor een persoonlijke benadering en streeft naar continuïteit in haar relaties, zowel met de medewerkers, de freelancers als met de opdrachtgevers en dat wordt gezien door de markt. Deze implementatie is een uniek traject gezien de integratie gemaakt is en met MySolution PRO als back-office. Laudame Financials kiest voor deze investering om haar groeiambities voor aankomende jaren te kunnen verwezenlijken. De automatiseringskant is in goede handen bij MySolution en CRMatch. 


Laudame kiest Crmatch

EPSN WORKFORCE GAAT DE GRENZEN OVER MET CRMATCH 
EPSN Workforce heeft na uitgebreide selectie gekozen voor de (cloud) oplossing van CRMatch. EPSN is een internationale (9 landen) organisatie met 100+ medewerkers, een centrale regie en bemiddelt cross-border personeel. Om centraal het overzicht te kunnen houden en KPI's goed in beeld te hebben heeft EPSN voor CRMatch gekozen. De flexibiliteit van de toepassing en internationale uitrolmogelijkheden kwamen als beste uit de bus met de pakketselectie. 

 

EPSN workforce

PROUD COMPANY KIEST VOOR EEN RECRUITMENT EN CRM OPLOSSING!
Het Proud Company team bestaat uit een zeer ervaren groep managers, resourcers en administratieve professionals die hun sporen in onze branch hebben verdiend. Door de diversiteit van de dienstverlening en de flexibiliteit van de CRMatch oplossing heeft Proud Company voor de automatiseringsoplossing van CRMatch gekozen. 


Proud Copany

Zitspecialist Prominent selecteert CRMatch

In 1999 is Prominent opgericht. De eerste winkel en hoofdkantoor was gevestigd aan de Laan 24 in Nunspeet. Prominent heeft een eenvoudig ideaal; het dagelijks leven van mensen comfortabeler maken. De formule van Prominent voorziet in een behoefte en Prominent is daardoor snel gegroeid. Inmiddels heeft Prominent meer dan veertig filialen in Nederland. Om de instroom van nieuwe medewerkers decentraal te organiseren kiest Prominent voor CRMatch. De herkenbaarheid van de persoonlijke Outlook omgeving zorgt ervoor dat lijnmanagers de sollicitaties eenvoudig kunnen verwerken en een professionele arbeidsmarktcommunicatie gewaarborgd is.

 

Prominent kiest Crmatch
 


Deel deze pagina

Vertel uw vrienden, collega's en professionele netwerk over deze pagina