Lead tracking software

COMMERCIE EN LEADS

Vergroot uw commerciële slagkracht

RUIMTE VOOR COMMERCIE

Een bedrijfscultuur waarin ruimte is voor commercie, is essentieel om succesvol klanten te kunnen werven. Zeker nu de economie slechter draait en klanten niet meer komen aanwaaien. Teamleden kunnen zien wat er bij elkaars werk komt kijken en krijgen inzicht in de verschillende belangen rond een klant.

VERWERF NIEUWE LEADS

Zet commissie op het aanbrengen van nieuwe leads en koppel uw informatieformulier aan het CRM. Wijs leads op basis van bron automatisch toe aan gebruikers. Laat het CRM voor u werken en toon salesdata in persoonlijke en gemeenschappelijke overzichten. Geautomatiseerde rapportages brengen "verwaarloosde" leads in kaart.

BOUW EEN BAND OP MET PROSPECTS

Maak een geautomatiseerd opvolgschema en wijk hier niet van af. Wanneer u de prospect geen kans geeft u te vergeten, dan bent u ervan verzekerd, dat uw oplossing mee wordt genomen in zijn overweging. Gebruik diverse methoden om in contact te blijven en zorg ervoor dat de prospect steeds meer te weten komt over uw product/dienst. U kunt bijvoorbeeld beginnen met een introductiemail, gevolgd door een telefoongesprek en aansluitend op het gesprek, een uitnodiging voor LinkedIn.Deel deze pagina

Vertel uw vrienden, collega's en professionele netwerk over deze pagina