Vacature management

VACATURE MANAGEMENT

Focus op de meest waardevolle opdrachten en reduceer de "time to hire"

WERVING FUNNEL

Vacatures vormen het hart van uw werving funnel. Aan de hand van de te verwachten omzet en scoringspercentage krijgt uw salesfunnel vorm. Door eenvoudig te "down-drillen" kunt u meer details bekijken over het aantal sollicitanten of voorgestelde kandidaten.

MULTI-POSTING

Een vacature invoeren en publiceren op uw website doet u direct vanuit Microsoft Outlook. Uw website hoeft hiervoor geen onderdeel uit te maken van het recruitment systeem. U zet de vacature met één klik online. Indien gewenst kunt u de vacature ook automatisch publiceren op diverse vacaturebanken zoals Jobbird of Monsterboard.

SOCIAL MEDIA 

U hoeft de vacature niet te knippen en te plakken of zelf op een sociaal medium te plaatsen. Door de slimme publicatie service van Crmatch verschijnt de vacature ook automatisch op het LinkedIn, Twitter en Facebook account van uw organisatie. 

ONLINE ZICHTBAARHEID

U wilt uw vacature niet alleen online plaatsen, u wilt de vacature bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Door slim gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie en hashtags, heeft uw vacature een enorm digitaal bereik en zal bij de doelgroep onder de aandacht komen.Deel deze pagina

Vertel uw vrienden, collega's en professionele netwerk over deze pagina